Весільний рушник
|
|
Alessia | Дата: Субота, 2012-06-30, 1:10 PM | Повідомлення # 201 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Допоможіть, будь ласка, я шукаю схему вишитого гуцульського весільного рушника.
|
|
| |
|
Jasjka | Дата: Субота, 2012-06-30, 2:29 PM | Повідомлення # 203 |
Мудра людина
| Заходи сюди тут мій рушник
Творча майстерня
|
|
| |
romantik | Дата: Неділя, 2012-07-01, 1:33 PM | Повідомлення # 204 |
побратим
| taisiya, я вже вишила одну половину такого рушника в бордово-червоних тонах. Правда, трошки розтянула по ширині та висоті.
|
|
| |
taisiya | Дата: Вівторок, 2012-07-03, 10:46 PM | Повідомлення # 205 |
відвідувач
| romantik, моя подруга також зараз вишиває в бордово-червоних кольорах (мені так більше до вподоби, але замовниця забажала червоно-синій колір), то розтягувала і по ширині і по висоті, а я зробила точно по схемі
|
|
| |
love_ukraine | Дата: Понеділок, 2013-02-04, 6:15 PM | Повідомлення # 206 |
перехожий
Група: Користувачі
| Я також на своє весілля вишивала рушник, в червоно-чорнит тонах. Хоча мені багато хто казав, що для весільного рушника не потрібно використовувати чорну нитку. Але я не забобонна)))
|
|
| |
merezecka | Дата: Вівторок, 2013-03-05, 12:47 PM | Повідомлення # 207 |
друг
| , а це мій весільний рушник, вишитий понад 10 років тому, низинка, чорними й червоними нитками. такий же вишила-темно вишневими й червоними нитками (але то було "модно" 4 роки тому, а зараз вже й незнаю що придумали, якось недоводилось вишивати).
Повідомлення відредагував ganzya - Вівторок, 2013-03-05, 1:04 PM |
|
| |
zetka | Дата: Субота, 2013-03-16, 11:03 PM | Повідомлення # 208 |
побратим
| На прохання kvitka5360 схема рушника , ,
|
|
| |
Мирча | Дата: Вівторок, 2013-03-19, 9:27 PM | Повідомлення # 209 |
друг
| Кого цікавить: натрапила на вовняні нитки багатої кольорової гами у магазинчику що на станції метро Петрівка (для Киянок). Магазинчик знаходиться в акурат навпроти книжкового ринку (точніше навпроти, якщо стати посередині всього його протяжності. Нитки схожі на ті, що у вишивальних комплектах Ріоліс (Росія). Продають мотками (невеликими) по 3 грн. Багато кольорів: для рушників і весільних рушників годяться.
Мирослава
|
|
| |
galya-if | Дата: Неділя, 2013-04-07, 10:07 PM | Повідомлення # 210 |
перехожий
|
|
|
| |
Oленка | Дата: П`ятниця, 2013-12-06, 1:46 AM | Повідомлення # 211 |
Мудра людина
| Надано користувачем "romantik" в темі "Шукаю схему" посилання на оригінальне повідомлення
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Юльок | Дата: Неділя, 2014-02-09, 12:21 PM | Повідомлення # 212 |
перехожий
| Доброго дня! Скажіть будь ласка, якщо в мене схема рушника з ниток ДМС, то якими краще вишивати бавовняними чи зі штучного шовку? інших не можу поки знайти
|
|
| |
nisa | Дата: Субота, 2014-05-03, 10:58 PM | Повідомлення # 213 |
друг
| Цитата fiery ( ) Рушники, особливо «під ноги», використовують один раз, навіть дітям у спадок переходить лише узор вишивки, а не сам рушник, і то в разі щасливого подружнього життя; а що ж робити з тим рушничком? в мене один був під ноги, а інший під коровай. Зараз двоє гарнесенько складані лежать собі в шафі. Хотіла дати на виставку, то сусідка (старша вже така пані) як могла відмовляла, то я її і послухала.Додано (2014-05-03, 10:58 PM) ---------------------------------------------
Цитата Alessia ( ) Допоможіть, будь ласка, я шукаю схему вишитого гуцульського весільного рушника. маю такий http://radikall.com/Zk4l http://radikall.com/Zk4q http://radikall.com/Zk4h
|
|
| |
Anna2930 | Дата: Четвер, 2014-10-09, 4:54 PM | Повідомлення # 214 |
перехожий
| Подскажите пожалуйста, какая должна быть длина и ширина рушника под каравай? Под ноги уже вышила, теперь буду под каравай вышивать
|
|
| |
KS11 | Дата: П`ятниця, 2014-10-10, 12:40 PM | Повідомлення # 215 |
побратим
| Anna2930, Кожний вибирає сам, що йому до вподоби.
Я думаю, що ширини 33см буде досить, але і 50см буде добре
а довжина.... 140-220см, в залежності від росту батьків, Я б уявила, як би я хотіла, щоб це виглядало... хліб на рушнику в моїх руках ...я благословляю своїх дітей.. Я б хотіла щоб рушник був довжиною до коліна (щоб не по землі тягався, але і не коротенький) мій зріст 165см, від коліна до пояса 60см виходить під хліб 40см+2довжини від пояса до бажаної довжини рушника в мене це 2*60 40+2*60 = 160см
Мій щоденник http://siveryanka.blogspot.com/
|
|
| |
Katusha | Дата: П`ятниця, 2014-10-10, 5:15 PM | Повідомлення # 216 |
перехожий
| Вітаю! Вишила перший весільній рушник. Взялась за другий і так справа бистро пішло, а от сьогодні не можу знайти голку. Ніби залишила її в канві, але вже все вверх дном перевернула - знайти не можу((( Я просто в роспачі, начиталася що це дуже погана прекмета, а що ж всетаки робити як загубила не ясно. Відкладати і починати новий? Тепер мені навіть не хочеться ту саму схему наново починати, може не щаслива вона якась, хоча мені дуже подобається.
|
|
| |
Anna2930 | Дата: П`ятниця, 2014-10-17, 10:59 AM | Повідомлення # 217 |
перехожий
| KS11, Спасибо большое за помощь. Раскроила я ткань под рушник, ширина у меня получилась 42 см. С длиной решила так: для начала вышью одну сторону, потом померию длину рушника с родителями и дальше уже определюсь с его длиной. А подскажите ещё пожалуйста, что думаете по поводу того, что во многих статьях пишут, что длина рушника должна делиться на 3, а ширина на 7?
Повідомлення відредагував Anna2930 - П`ятниця, 2014-10-17, 11:02 AM |
|
| |
klytsiv | Дата: Субота, 2015-01-24, 8:44 PM | Повідомлення # 218 |
перехожий
| Хороший вишитий рушник можна купити http://oleshchuk.com/rizne/vyshyti-rushnyky
Повідомлення відредагував klytsiv - Субота, 2015-01-24, 8:48 PM |
|
| |
хомичатко | Дата: Неділя, 2015-02-01, 7:26 PM | Повідомлення # 219 |
перехожий
| Всім привіт! Я тут новенька. Можу поки писати, весільних рушників вишила багато на замовлення. Переглянула цю темку рушники класнючі і схеми супер! Зараз в декреті, маю двох чуд, то на вишивання поки не маю часу, а таак хочеться! Всім наснаги і легкої голки)))))
|
|
| |
00 | Дата: Середа, 2015-02-18, 12:15 PM | Повідомлення # 220 |
побратим
|
|
|
| |