Допоможіть у пошуку схем для вишивання чоловічих сорочок
|
|
Tana | Дата: Четвер, 2008-07-24, 11:50 AM | Повідомлення # 41 |
 Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Народне мистецтво. Інтернет-магазин пропонує такі чоловічі сорочки та інші.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Ploneta | Дата: Неділя, 2008-09-14, 11:18 AM | Повідомлення # 42 |
перехожий
Група: Користувачі
| читаю про вышивку на черной ткани. гдето видела в интернете - есть ткань специальная для вышивки (с крупными дырочками).... надо ее примметать к основной ткани сорочки и вышивать как обычно. после завершения поожить все это в воду и та ткань которую приметали - она растворяется и остается только вышивка насорочке. ктото знает где купить ее и пользовался уже?
|
|
| |
Ксенія | Дата: Субота, 2008-09-20, 11:47 PM | Повідомлення # 43 |
 побратим
| І схема (з сайту Тозак, перенабрана): 
Полтава, Огнівка
Повідомлення відредагував Ксенія - Субота, 2008-09-20, 11:53 PM |
|
| |
Ксенія | Дата: Понеділок, 2008-10-13, 11:28 PM | Повідомлення # 44 |
 побратим
| Ploneta, вперше чую, щоб тканина розчинялася Є така, яку можна висмикати по ниточці після завершення роботи, проте я її ніяк не знайду) Кажуть, у звичайних магазинах можна придбати
Полтава, Огнівка
|
|
| |
ganzya | Дата: Вівторок, 2008-10-14, 0:20 AM | Повідомлення # 45 |
 Активіст форума
| вот что нашла обложка Растворимая канва Soluble Canvas (DMC) С помощью растворимой канвы очень просто украсить вышивкой любимые вещи. Для этого нужно приметать канву к изделию, на котором планируется вышивка. Вышивайте по клеточкам канвы как обычно, затем положите изделие в горячую воду (40-50 градусов ) на 5-10 минут. Канва растворится, а вышитый мотив останется на вашем изделии! Производитель: DMC
"Даром получили, даром давайте" ("Еванг. от Матф.", гл. Х, ст.8.) 
Повідомлення відредагував ganzya - Вівторок, 2008-10-14, 0:21 AM |
|
| |
Пасіонарія | Дата: П`ятниця, 2008-10-17, 9:05 PM | Повідомлення # 46 |
 Мудра людина
| Проексперементувала сама над чоловічою сорочкою. Подаю вишитий взірець, шкода, що не сфоткала готову, вийшла просто чудовою і ефектнішою (китички роблять своє!) Може комусь сподобаються або стануть унагоді мої мотиви. 
ore et labore!
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Субота, 2008-10-25, 2:07 PM | Повідомлення # 47 |
 Мудра людина
| Оля, на жаль кодів ниток не маю, брала в магазині на відчуття. Коли треба добрати, беру нитку. Скільки мені писали на бірочках (на турецькій мулінці номери на цілій упаковці), та мій хлопчик любить ті бірочки з ниток стягувати, що я й не услідковую де і коли. Тому і не беру собі за мету знати номер. Вибачте.
ore et labore!
|
|
| |
Dfoer | Дата: Субота, 2009-02-21, 7:57 PM | Повідомлення # 48 |
 перехожий
Група: Заблоковані
| Підкажіть будь ласка в скільки рядів потрібно вишивати цей орнемент (нагрудний) в один чи два?? http://upload.akusherstvo.ru/image161849.jpg
Повідомлення відредагував Dfoer - Субота, 2009-02-21, 8:05 PM |
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2009-02-21, 10:36 PM | Повідомлення # 49 |
 Мудра людина
| Залежно від того, яка тканина, яка її щільнісь, хрестик у Вас буде на скільки ниток, відповідно підбираєте ширину узору.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Dfoer | Дата: Неділя, 2009-02-22, 7:11 PM | Повідомлення # 50 |
 перехожий
| Хрестик ~1.3х1.3 мм. Один готовий ряд буде десь шириною 11см. Просто ось яка складність якщо вашивати в один ряд то не легко буде зійтися після розрізу, а якщо вашивати в два ряди то виходить занадто широкою (чи 22 см завширшки це нормально?) Розмір сорочки 44-46
Повідомлення відредагував Dfoer - Неділя, 2009-02-22, 9:14 PM |
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2009-02-22, 9:25 PM | Повідомлення # 51 |
 Мудра людина
| Дійсно, заширокий.
|
|
| |
Dfoer | Дата: Понеділок, 2009-02-23, 9:22 PM | Повідомлення # 52 |
 перехожий
| А якою повинна бути максимальна ширина нагрудного орнаменту?
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2009-02-24, 9:19 AM | Повідомлення # 53 |
 Мудра людина
| Зважайте на зовнішній вигляд. Є широкі, з маніжкою, відомі під назвою "косоворотки". У Вашому випадку розріз посредині -- 8 см буде, на мою думку достатньо: 8+8=16 см загальної площі вишивки.
|
|
| |
Dfoer | Дата: Вівторок, 2009-02-24, 6:57 PM | Повідомлення # 54 |
 перехожий
| І ще одне запитання, де знайти схему плетіння китичок (шнурка)?
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2009-02-25, 10:04 PM | Повідомлення # 55 |
 Мудра людина
| Довільні коси і плетінки.
|
|
| |
Dfoer | Дата: Середа, 2009-02-25, 11:32 PM | Повідомлення # 56 |
 перехожий
| Вибачте за наглість те можна пошукати схеми плетінок?
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2009-02-26, 11:48 AM | Повідомлення # 57 |
 Мудра людина
| В книжках, і, вочевидь, і інеті. Я зазвичай плету звичайну косу, розділену на 3, 4 або 5 пасм. Якшо в дитинстві Ви лялькам плели колоски й віночки, то проблем не має бути. схема є тут
|
|
| |
Ludmila | Дата: Понеділок, 2009-03-02, 4:09 AM | Повідомлення # 58 |
мешканець сайту
| Порадьте будь ласка. Скоро мій племінник йде до першого причастя одягнений у вишиту сорочку, яку я маю вишити. Підкажіть чи є узори які б символізували цю подію.
|
|
| |
ganzya | Дата: Понеділок, 2009-03-02, 11:36 AM | Повідомлення # 59 |
 Активіст форума
| Може вам сподобається візерунок Дмитра Блажейовського
"Даром получили, даром давайте" ("Еванг. от Матф.", гл. Х, ст.8.) 
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2009-03-02, 8:17 PM | Повідомлення # 60 |
 Мудра людина
| Універсальні -- безкінечник, восьмикутна зірка, свастичні символи розвитку тощо.
|
|
| |