Шукаю схему
|
|
ganzya | Дата: Субота, 2009-05-23, 12:02 PM | Повідомлення # 1 |
Активіст форума
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Очень часто встречаются просьбы помочь найти ту или иную схему, чтоб не засорять форум предлагаю все просьбы выкладывать здесь. Для того чтобы помощь была быстрой и эффективной как можно точнее давайте описание, указывайте название, если есть картинка, то обязательно покажите, и какой именно формат вам нужен, графика или электронный.
Будь ласка, утримайтесь від розміщення схем і зображень наступних виробників: Lanarte, Michael Powell, Margaret Sherry, Faby Reilly Designs, Solaria Gallery, Janlynn Corporation, Stoney Creek, HAED.
Перед тим як запитувати ту чи іншу схему подивіться в інших розділах форуму
Рушники Символічна вишивка Ікони Вишиванки: чоловічі, жіночі, дитячі
Звичайно, значно простіше пропросити, але мені здається, що по нашому форуму розкидано дуже багато схем. Тому часто, запрошену схему хтось переносить з теми де вона була викладена, в цю. А ще цікавіше, коли Ви запрошуєте схему, яка уже була викладена в цій самій темі.
Знайомтесь з матеріалами нашого форуму - це не просто сховище або скринька безкоштовних схем, у на є дуже корисна інформація, яку не завадить знати не тільки вишивальницям, а і просто зацікавленим вишивкою.
Я помітила, що багато новачків, починають саме тут, але у нас є створені три, як на мій погляд, дуже корисні і цікаві для новачка теми Правила дописування у форумі. Будь ласка, читайте їх :) І тема де Ви можете ближче познайомитись з нами і розказати про себе тема де ви навчитесь прикріплювати фото
Будь ласка не забувайте їх відвідати. Бажаємо приємного спілкування і переглядів.
"Даром получили, даром давайте" ("Еванг. от Матф.", гл. Х, ст.8.)
|
|
| |
ganzya | Дата: Четвер, 2010-06-03, 8:24 PM | Повідомлення # 141 |
Активіст форума
| Дуже хотіла вишити скатертину «під старизну», вже і тканину купила і нитки, але біда поки я закінчувала свої довгобуди щоб з чистою совістю сісти за роботу орнамент зовсім перестав подобатись . Шукаю орнамент для скатертини в червоному або червоно – чорному кольорі для вишивки занизуванням. Можна тільки фото без схеми. дуже сподобалась така скатертина (вишивальниця Ибрагимова М.) гарне поєднання занизування та шва ( ну і як його назвати? По-російськи "розпис" а по-українськи як? ) може у кого є в закромах такі чи схожі візерунки? ( окрім центрального )
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2010-06-09, 2:03 PM | Повідомлення # 142 |
Мудра людина
| Шукаю схемку з діснеївським оленятком Бембі. Дуже потрібно для 2-річної племінниці. Дякую!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
ganzya | Дата: Середа, 2010-06-09, 2:20 PM | Повідомлення # 143 |
Активіст форума
| є абетка с Бембі схема в РМ
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2010-07-12, 9:07 PM | Повідомлення # 144 |
Мудра людина
| сяня, Немає за що, вишивайте! Купуйте бісер якісний, але не беріть так званої "рубки", бо за словами знаної майстрині пані Марії Мельник, рубка дуже ріже нитку! В роботі вона взагалі відмовилася від цього бісеру... Чекаємо на готову роботу! Щасти! А ви зі Львова, чи може з області?
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Nito4ka | Дата: Понеділок, 2010-07-12, 10:46 PM | Повідомлення # 145 |
побратим
| Dmutrik09, Ваш архив - це Золотий Фонд. Дякую за бісерні троянди! Я давно і без успіху шукаю квітковий орнамент для парубочої вишиванки. Може у Вас часом знайдеться подібний мотив?
Повідомлення відредагував Nito4ka - Понеділок, 2010-07-12, 10:57 PM |
|
| |
сяня | Дата: Понеділок, 2010-07-12, 11:10 PM | Повідомлення # 146 |
побратим
| Dmutrik09, Я зі Львова. Намір вишити сорочку бісером з'явився вже давно, але "дозріла" тільки тепер. Прочитала на форумі всю наявну інформацію, щось страшнувато починати. Бісер - частину вже придбала чеського Яблонекс та Preciosa. На Площі Ринок є магазин Гудзики (по дігоналі від Краєзнавця). Але бісер також не є ідеально рівний. Також купувала чеський в іншому магазині - продавці шкода не знають виробника. Сумніваюся на рахунок ниток. Вишивати білими в тон тканини, чи кольоровими? Дивилась на готових вишиванках - роблять по різному. На вишиванці, яку я виставляла на фото, вишито кольоровими - синіми, чорними та червоними. І колір нитки не завжди співпадає з кольором бісеру. В різних місцях бісер одного кольору вишитий нитками різних кольорів. Виходить інший відтінок, дуже цікаво. Можливо хтось знає, як потрібно правильно робити. Поділіться
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2010-07-13, 0:44 AM | Повідомлення # 147 |
Мудра людина
| Зараз буде ще...Додано (2010-07-12, 11:35 PM) --------------------------------------------- Пан Орест з Вернісажу. Додано (2010-07-13, 0:08 Am) --------------------------------------------- сяня, я з Нового Роздолу! Дуже приємно.Бісером не вишиваю, але деколи по вишитому нашиваю бісер, то нитку беру білу шовкову, якщо вишиваю по білому, чорну, якщо по чорному.Нитки купую шовкові для шкіри, тому самому магазинчику " Гудзики" Додано (2010-07-13, 0:41 Am) --------------------------------------------- Це ще деякі узори з колекціїї Додано (2010-07-13, 0:44 Am) --------------------------------------------- Nito4ka, на попередній сторінці є квіткові узори, але чорним і червоним з Дрогобиччини зі збірки Мирослави Кот.
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Українка | Дата: Середа, 2010-07-14, 12:39 PM | Повідомлення # 148 |
Активіст форума
| mala-murashka, Quote Шукаю схемку вишивки малюка, який спить у віночку Хто може - допоможіть http://www.supersadovnik.ru/hmforum/post.aspx?id=12750&pg=8 подивіться тут Звісно,сторінок там аж 50,але і схемки гарні є
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
Повідомлення відредагував Українка - Середа, 2010-07-14, 12:40 PM |
|
| |
Lana08 | Дата: Середа, 2010-07-14, 1:25 PM | Повідомлення # 149 |
перехожий
| Дуже сподобалась вишиванка з калиною. Допоможіть зі схемами. http://radikal.ru/F/s001.radikal.ru/i194/1007/d1/5a564325f914.jpg.html Відредаговано адміністратором: Додала превью: /Bullet
Повідомлення відредагував Bullet - Четвер, 2010-07-15, 3:59 AM |
|
| |
Kaluna | Дата: Четвер, 2010-07-15, 1:09 PM | Повідомлення # 150 |
Мудра людина
| Lana08, схожі схемиє в книзі "Знаки. 155 Стародавнiх украiнських вишивок" вона на нашому сайті в розділі бібліотека. Я зробила фото з своєї, можливо, Вам підійдуть:
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
Повідомлення відредагував Kaluna - Четвер, 2010-07-15, 1:13 PM |
|
| |
Lana08 | Дата: Субота, 2010-07-17, 5:01 PM | Повідомлення # 151 |
перехожий
| Або иоже хтось має схеми до цієї сорочки:
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2010-07-17, 8:58 PM | Повідомлення # 152 |
Мудра людина
| Будь-ласка тримайте! Арт-студія "Срібна голка"
Моя майстерня ®
Повідомлення відредагував Dmutrik09 - Субота, 2010-07-17, 8:59 PM |
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2010-07-18, 1:32 AM | Повідомлення # 153 |
Мудра людина
| Загальне фото до схеми, яку ви шукаєте,як показано у повідомленні №319. Вишивка хрестиком №1137, арт-студія "Срібна голка". Схема у повідомленні №320. Або я чогось не зрозуміла. Схеми до першої шуканої вами блузки, на превеликий жаль в мене немає.
Моя майстерня ®
Повідомлення відредагував Dmutrik09 - Неділя, 2010-07-18, 1:37 AM |
|
| |
Nito4ka | Дата: Неділя, 2010-07-18, 10:56 PM | Повідомлення # 154 |
побратим
| Lana08, ось сорочка дуже схожа на ту, що ви шукаєте, виробник "Світ рукоділля", модель СК-10 Це фото я знайшла в інтернет-магазині http://www.art-lar.com/index.php?productID=815 , пишуть, що наразі цього товару в наявності немає
|
|
| |
Fleur | Дата: Понеділок, 2010-07-19, 4:24 PM | Повідомлення # 155 |
відвідувач
| 1977, Маєте другий рушник тут На перший, на жаль, маю лише ґрафіку. Але у когось з дівчат напевно знайдеться. Бажаю успіху!
Повідомлення відредагував Fleur - Понеділок, 2010-07-19, 4:29 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-07-26, 11:51 PM | Повідомлення # 156 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| прошу поділитись якісною схемою ось такої доріжки я маю схему, але вона настільки неякісна, що роздрукувати не можу - клітинок не видко. Дякуватиму!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
ganzya | Дата: Вівторок, 2010-07-27, 12:48 PM | Повідомлення # 157 |
Активіст форума
| Quote (1977) Дівчата, допоможіть знайти ось таку схему схему в РМ Прикріплення: 1728675.jpg(285Kb) схема
|
|
| |
олюнька | Дата: Четвер, 2010-07-29, 2:33 PM | Повідомлення # 158 |
відвідувач
| Quote (Kaluna) Підкажіть, будь-ласка, які шви можна використати (крім хрестика) В мене теж досвід невеликий, поки-що , але якщо хочете традиційні полтавські шви, то я би ті червоні ромбики вишила солов'їними вічками, а чорні діагональки - курячим бродом. Ще в полтавських техніках зустрічала такий діагональний шов, що виглядає так, як мережка. Я вже багато книжок перелистала в пошуках того шва - дуже хочу навчитись.
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2010-07-29, 3:39 PM | Повідомлення # 159 |
Мудра людина
| Quote (Kaluna) Підкажіть, будь-ласка, які шви можна використати (крім хрестика можна зробити занизуванням де кожен хрестик прошити як чотири нитки чотири рази, можна попробувати - прямою лиштвою, але не впевнена , що добре вийде
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2010-07-31, 5:10 PM | Повідомлення # 160 |
Мудра людина
| Quote (Kaluna) В книзі він поданий як традиційний Полтавський а чому б не скористатися готовими "полтавськими візерунками" з відомого альбома "Узори вишивок", нащодавно Сестра_Юлія його викладала в хорошій якості?
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |