| Обмін до Великодня! |
| Bullet | Дата: Четвер, 2011-03-31, 8:31 PM | Повідомлення # 1 |
 маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Нагороди: 3
Репутація: 400
Статус: Offline
| Пропоную започаткувати тему предметного обміну на тематику Великодня. Бо це найбільше християнське свято (важливіше за Різдво навіть), у нерелігійних рукодільниць, гадаю, теж в це свято настрій піднесений. До обміну пропоную наступне: 1. Запишіться в гравці (залишіть коментар типу " і я з вами до Великодня!") 2. Протягом тижня підготуйте невеликий конвертик чи пакунок на Великодню тематику згідно ваших релігійних чи рукодільних уявлень про це свято. 3. Дочекайтесь старту і отримання адреси вашого обмінного партнера і вишліть ваш пакунок рекомендованим листом чи посилкою (це найдешевші і надійні способи поштових відправлень) Ідеї для натхнення: схеми, у тому числі - роздруківки на пасхальну тематику; нитки, тканинки та інші матеріали і інструменти для рукоділля; вітальні листівки; писанки нетрадиційні (як показав досвід, не всі адекватно ставляться до випадково розбитих поштою писанок); рецепти страв; барвники чи декор для яєць; предмети релігійної тематики; весняні картинки чи світлини; малі обсяги солодощів до великоднього столу; і так далі і так далі Мені здається, цей список може бути безкінечним. І головне, чого завжди бояться при предметних обмінах: Великдень - світле свято! І якщо ви отримаєте посилку чи лист з багатшим (на вашу думку) вмістом, ніж ви вислали, то можна бути впевненим, що ваш адресат не триматиме на вас образу - в цей свято взагалі не може ніхто ні на когообразитись:) Запрошую записуватись до Великоднього обміну! (бо скоро вже Трипільський конвертик роздивлятимемось!))) Строки збору учасників - до 10 квітня 2011. Обмін адресами - до 11 квітня 2011 року. Відсилання конвертів адресатам - до 15 квітня 2011 року. Пропоную в світлий день 24 квітня викласти фото отриманих приємностей і порадіти колективно! До слова: всі ці обміни показують адмін.частині форума міцність нашого форумівського колективу перед організацією великої Всеукраїнської форумівки. Учасники обміну: 1. Jasjka + + 2. Tana + + 3. welshrabbit + + 4. fiery + 5. Українка + + 6. Bullet + + 7. montan + 8. Тетяна + 9. Svitlyk + 10 . Ролічок + + 11. Сестра_Юлія, + 12. НаталиG + 13. Оленка (мешкає в США) + + 14. Mod + + ..? П.С. Плюсиками відмічено підтвердження отримання одного чи двох (за кількістю плюсиків) конвертів (за результатами фотозвіту). Одразу коментуйте обмінюватимемось один на один з випадковим партнером чи два на два (я двом, наступний гравець двом і так далі --- тоюто кожен вишле 2 конверти і отримає два), чи все-такипо одному конвертику?
Моя майстерня Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net конкурс завершено, оголошено переможця!
Повідомлення відредагував Bullet - Субота, 2011-04-30, 1:34 AM |
| |
|
|
|
| Jasjka | Дата: Четвер, 2011-03-31, 9:44 PM | Повідомлення # 2 |
 Активіст форума
Група: Модераторы
Нагороди: 0
Репутація: 143
| Я перша!Я з вами
Творча майстерня 
|
| |
|
|
|
| Tana | Дата: Четвер, 2011-03-31, 9:48 PM | Повідомлення # 3 |
 Мудра людина
Нагороди: 5
Репутація: 452
| +1
Координую Зустріч з Марією Маєрчик і Конкурс сорочок 2012 Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010"
|
| |
|
|
|
| welshrabbit | Дата: Четвер, 2011-03-31, 10:06 PM | Повідомлення # 4 |
 побратим
Група: Перевірений користувач
Репутація: 62
| І я, і я з вами!
|
| |
|
|
|
| fiery | Дата: Четвер, 2011-03-31, 10:08 PM | Повідомлення # 5 |
 побратим
Група: Координаційна група зльоту2011
Репутація: 26
| І я з вами до Великодня!
Живу в ритмі щастя!!!
|
| |
|
|
|
| Українка | Дата: Четвер, 2011-03-31, 10:27 PM | Повідомлення # 6 |
 Активіст форума
Нагороди: 2
Репутація: 281
| і я з вами
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
| |
|
|
|
| Bullet | Дата: Четвер, 2011-03-31, 10:33 PM | Повідомлення # 7 |
 маніяк графічних ліній
| Українка, Іро, не повіриш, але я була ВПЕВНЕНА, що в цьому обміні ти братимеш участь:) Дівчата, вписую всіх бажаючих Радію, що цей обмін знайшов такий відгук! Одразу коментуйте обмінюватимемось один на один з випадковим партнером чи два на два (я двом, наступний гравець двом і так далі --- тоюто кожен вишле 2 конверти і отримає два), чи все-такипо одному конвертику?
Моя майстерня Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net конкурс завершено, оголошено переможця!
|
| |
|
|
|
| Jasjka | Дата: Четвер, 2011-03-31, 10:51 PM | Повідомлення # 8 |
 Активіст форума
Репутація: 143
| Цікава ідея Треба подумати...я за два конвертики
Творча майстерня 
|
| |
|
|
|
| montan | Дата: Четвер, 2011-03-31, 10:54 PM | Повідомлення # 9 |
 побратим
Нагороди: 1
Репутація: 51
| І мене записуйте
|
| |
|
|
|
| Українка | Дата: П`ятниця, 2011-04-01, 1:03 AM | Повідомлення # 10 |
 Активіст форума
Нагороди: 2
Репутація: 281
| Quote (Bullet) Українка, Іро, не повіриш, але я була ВПЕВНЕНА, що в цьому обміні ти братимеш участь:) я за два конвертики
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
| |
|
|
|
| Bullet | Дата: П`ятниця, 2011-04-01, 1:38 AM | Повідомлення # 11 |
 маніяк графічних ліній
| Quote (Українка) я за два конвертики Quote (Jasjka) Треба подумати...я за два конвертики ну ще пару думок наберемо і будемо вирішувати. Щоб ті, кого 2 конвертики незадовольнять, змогли відписатись від гри при бажанні. Ну мало яка ситуація може бути у форумчанок...
|
| |
|
|
|
| fiery | Дата: П`ятниця, 2011-04-01, 1:57 AM | Повідомлення # 12 |
 побратим
Репутація: 26
| Можна і 2)))
Живу в ритмі щастя!!!
|
| |
|
|
|
| welshrabbit | Дата: П`ятниця, 2011-04-01, 9:11 AM | Повідомлення # 13 |
 побратим
Репутація: 62
| І я за те, щоб 2
|
| |
|
|
|
| Bullet | Дата: П`ятниця, 2011-04-01, 10:48 AM | Повідомлення # 14 |
 маніяк графічних ліній
| ну і я за те, щоб по два конвертики, не біда, якщо заплачУ на пошті трохи більше. Зато щастя від мене полетить в дві сторони
|
| |
|
|
|
| Тетяна | Дата: П`ятниця, 2011-04-01, 12:51 PM | Повідомлення # 15 |
 побратим
Репутація: 77
| Я з вами ! А як ми будемо обмінюватися адресами? Бо я вперше беру участь в обміні і боюсь щось пропустити...
Повідомлення відредагував Тетяна - П`ятниця, 2011-04-01, 12:57 PM |
| |
|
|
|
| montan | Дата: П`ятниця, 2011-04-01, 1:29 PM | Повідомлення # 16 |
 побратим
Репутація: 51
| Я теж за 2
|
| |
|
|
|
| Svitlyk | Дата: П`ятниця, 2011-04-01, 1:57 PM | Повідомлення # 17 |
 побратим
Репутація: 48
| +1 ! абсолютно не проти 2 конвертів
Повідомлення відредагував Svitlyk - П`ятниця, 2011-04-01, 4:38 PM |
| |
|
|
|
| Bullet | Дата: П`ятниця, 2011-04-01, 4:30 PM | Повідомлення # 18 |
 маніяк графічних ліній
| Тетяна, коли завершиться набір учасників, я кожному учаснику гри розішлю приватне повідомлення з назвою *Великодній обмін: ваш партнер*, де впишу нікнейм вашого обмінного апртнера + дам його адресу. Як я отримаю ваші адреси? 10 квітня я попрошу всіх учасників гри надіслати мені в приват свої адреси (Ф.І. П-б, і обов"язково індекс, бажано телефон моб. для перевірки). Прошу раніше мені свої адреси НЕ НАДСИЛАТИ.
|
| |
|
|
|
| Ролічок | Дата: Неділя, 2011-04-03, 11:51 PM | Повідомлення # 19 |
 Активіст форума
Репутація: 184
| привіт! записуйте і мене до обміну. я не проти 2.
те що нас не вбиває - робить нас сильніше
|
| |
|
|
|
| Oленка | Дата: Понеділок, 2011-04-04, 0:00 AM | Повідомлення # 20 |
 Мудра людина
Репутація: 294
| Bullet! Я хочу тільки не знаю Чи це можливо зробити. Я не знаю як писати у приват. є одне питння якраз для привату
Повідомлення відредагував Oленка - Понеділок, 2011-04-04, 0:11 AM |
| |
|
|