Ну що, розпочнемо найцікавішу частину гри? ГОЛОСУВАННЯ!!! Рівно половина з надісланих робіт прийшла впродовж останньої доби прийому робіт. І що ближче до кінця, тим більша була ймовірність отримання листа з помилками і порушеннями. ((( Дівчата, так не можна! Якщо кожен прийом робіт проходить подібним чином, то я дуже не заздрю модераторам, адміністраторам та всім координаторам конкурсів. Тим самим ми проявляємо неповагу одна до одної. Треба виправлятись.
Але тішили самі роботи. Дуже гарні і головне різноманітні.
А тепер голосуємо (нумерація робіт не залежить від звань та регалій ;)) . Обрати треба лише одну роботу. Голосування триватиме до 27-го січня включно.
НОМЕР ТА НАЗВУ РОБОТИ ВИДІЛЯЙТЕ ЖИРНИМ ШРИФТОМ, БУДЬ ЛАСКА. Кожен раз про це нагадують і кожного разу знаходяться ті, хто ігнорує це прохання.
Десь за тиждень ви дізнаєтесь, що ж за маленькі заохочувальні призи отримає кожна учасниця гри. Тому слідкуйте за оновленнями в темі Зелена палітра грудень-січень (Два місяці - одна гра!)
1. Кривулька. Хочу представити свою першу кривульку, виконану в техніці - штапівка, оформлена бісером і бусинами.
2. Вишитий браслет . Техніка - мережка, козлик, край - зубцювання, застібка - дві кнопочки.
3. Мотанковий подарунок. Три ляльки-мотанки: Зерновушка на багаство; лялька з довгою косою, в якій зберігається жіноча сила, - на щастя; і височенька лялька з клуночком - берегиня дому (її треба вішати над вхідними дверима, щоб вона бачила всіх, хто в дім заходить)
4. Набір Вовчику. Набір вишитих елементів для пошиву хлопчачої сорочки. Зроблено для маленького козачка, який любить зелений колір. Тож бажаю йому зеленої дороги в життя! Матеріали - канва кольору льна, нитки - льон (колір олива, виробник Троїцька фабрика, Росія), муліне ДМС колір ecru; техніки вишиття: набирування, ретязь, вистіг і зубцювання. Шнурочок виплетений косичкою з льняних ниток.
5. Робота «Дзвіночок». Рушникове полотно. Вишивка: гладь, настил, бек. Бісер. Фурнітура. Я вишила такий дзвіночок на подарок, а оскільки співпав колір з конкурсом, то і вирішила надіслати фото. Роблячи такий сувенір я думала про ту людину, якій буду дарувати і тому фурнітуру вибрала зі значенням. Перо - здоров'я. Квітка - кохання. Монета - гроші. Свого роду амулет.
6. Диптих "Нове життя прищепок".
1. "Жабенята". В зеленій кімнаті оселились зелені жабенята, зроблені зі звичайних прищепок. Допомагають стерегти резиночки і прикраси нашої малечі.
2. "Зелений хоровод". Мені дарують багато листівок, вирішила, що слід їх усім показати. Я прикріпила їх на стрічку, а тоді на стіну. Але просто прищепки виглядали якось негарно. Тому от з"явились ялинки, там є ще і олені, ялинкові прикраси, зірочки. Показую те, що зелене. Таку просту ідею можна застосувати з іншими тваринками, рослинами чи як фантазія підкаже.
7. Новорічна відкритка "Різдв’яна". Для участі у палітрі надсилаю свою новорічну відкритку "Різдв'яна". Вийшла зеленою. )) При виготовленні використала: художній картон, нитки дмц металік, сріблясту стрічку і бісеринку))). Вишивала: хрестиком.
Додано (2011-01-16, 4:11 PM)
---------------------------------------------
8. Блокнот для віршів. Новорічний саморобний подарунок для сестрички, яка захоплюється поезією. Блокнот зроблений із паперу пастельного зеленого кольору, обкладинка - картон+прикраси (виконано в техніці скрапбукінгу - займаюся цим недавно, тому рівень, звісно, початковий :)) Кожна сторінка містить вислів відомої людини про поезію/мистецтво/ митців. Зроблено від щирого серця і з любов'ю
9. Серветка з птахами. Давно хотіла вишити серветку і давно визначилася з технікою, колекція схем обв’язок гачком для серветок і рушників також чекала свого часу. Гра “Палітра” стала поштовхом до втілення всього цього в єдиному витворі та визначила колір серветки:) . Розміри без мережива 42х27 см. Вишивка занизуванням, плетіння гачком.
10. Ялинка в етностилі і нитяні кульки. Вишита ялинка (хрестик, напівхрестик), муліне червоного кольору, люрекс, бісер. Основний візерунок - червоні "зірниці", притаманні українській вишивці різних регіонів. Розмір разом з рамкою - 20 на 30 см. Паспарту - виготовлене власноруч з дизайнерського картону. Новорічні кульки зроблені з ниток (зелений ірис з люрексом та червоний ірис), стрічки для підвішування.
11. Листівка в зеленому. Канва, шерстяна нитка зеленого кольору, картон і гофрокартон.
12. Кімнатний оазис. Мої кімнатні рослини: Бегонія тігер і рекс, Драцена окантована, Фікус Бенжаміна, Калатея Макоя, Камедорея Зейфріца, Неанта красива, Фінік канарський, Спафілінум.
13. Рушник. Представлена робота - це рушник, моя перша "проба пера", найперша у моєму житті вишивка (не враховуючи уроків праці у школі). Тому, не судіть суворо... Так, як родом я з Чернігівщини, то взялася вишивати рушник, характерний саме для цього регіону. Схема для вишивання - журнал "Настуня".
14. Різдвяні кривульки. Біскорнюшки вишивала вперше, дуже сподобалось робити ці маленькі кривульки. Вишилось на одному подиху. Робила в подарунок для дуже гарної людини. Маю надію, що вони їй сподобаються і будуть нагадувати про ялинку і різдвяні свята.
15. Ялинковi прихватки. Дуже люблю зимові свята i ялинку. А так як ялиночку ми ставимо тільки в кімнаті , то для кухнi я вирішила зробити собі "корисні" ялиночки.
16. Пір'ячко. Нитки, дротик. Побачила фото в інеті і ... і ось плід моєї любові: