Гоп - тик на патик!
|
|
Пасіонарія | Дата: Неділя, 2010-02-21, 8:19 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Вітаю. Пропоную тут поглянути на мої творіння.
ore et labore!
|
|
| |
Afinna | Дата: П`ятниця, 2013-12-06, 2:26 AM | Повідомлення # 1021 |
побратим
| Пані Людмило, яка подорож! Можу тільки уявити скільки вражень і нових думок, і сил, і сподівань! Такі місця змінюють нас! Світлини надовго збережуть той настрій,ті емоції які ви відчули перебуваючи там! Радію за вас! А ще вишиваночки на тобі гарні! Цікаво, напевне ж привертали увагу, як реагували на таку красу?
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: П`ятниця, 2013-12-06, 5:15 PM | Повідомлення # 1022 |
Мудра людина
| Afinna, Bullet, sjana_if, Zeta, ТМК, дякую, що радієте разом зі мною! І в Римі, і Ізраїлі мала на собі вишиванки. У римі новіші та плотніші, на Святій землі "ветхі", легесенькі. Та синенька ще моєї бабусі, їй близько сімдесяти років. А батист - як новий! Фото з Риму, де я у вишиванці, на телефоні і у фотоапараті наших друзів. При нагоді покажу. Ми з Настунею зайняті приготуванням нашої оселі до свят. Очікуємо багато гостей на День святого Миколая
ore et labore!
|
|
| |
Irina_SV | Дата: П`ятниця, 2013-12-06, 6:43 PM | Повідомлення # 1023 |
мешканець сайту
| Пасіонарія, Цікаві та Блаженні місця! Споглядаю Ваші фото, та все більше розгорається бажання і собі побувати там Дякую Вам за фантастичну екскурсію!
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
olimpia | Дата: Середа, 2013-12-11, 7:05 PM | Повідомлення # 1024 |
мешканець сайту
| Люба Людочка! Сьогодні отримала твій різдзвяний подарунок. Дякую, моя люба, за теплі слова і пречудову, цікаву книжечку! Коли сьогодні поштарка зайшла до мене в кабінет і сказала, що мені прийшла книга, а я, знаючи, що нічого ніде не замовляла і не купувала, чомусь відразу подумала про тебе. :). Бо твої привітання-сюрпризи стали твоєю "визітивкою" від якої стає радісно на серці. Дякую, дякую, дякую!
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Олена- | Дата: Четвер, 2013-12-19, 2:06 AM | Повідомлення # 1025 |
друг
| Чудове завершення року, що минає - ваша подорож прикрашена краєвидами та вишиванками з незабутніми враженнями у серці та, безперечно, надією. Гарних вам святкувань з Миколаєм!
|
|
| |
Світ-лана | Дата: Четвер, 2013-12-19, 11:24 AM | Повідомлення # 1026 |
друг
| Гарна подорож. Чудова фотосесія. Ніби разом з Вами там побувала. Блаженні місця. Навіть світлини переповнені позитивною енергетикою цих мість.
|
|
| |
romannah | Дата: Четвер, 2013-12-19, 3:18 PM | Повідомлення # 1027 |
мешканець сайту
| Пасіонарія, Людусю, вітаю з щасливою прощею. В цей святий день прийми вітання від нашої гуцульської родини. О. Миколу з іменинами вітай і щастя, добра, достатку і всього-всього найсвітлішого до городенки від нас.
я всіх люблю
|
|
| |
veronika | Дата: Четвер, 2013-12-19, 3:47 PM | Повідомлення # 1028 |
мешканець сайту
| Яка гарна подорож п. Людо. А Ви така чудова пара. Кохання Вам на довгі роки!!!!!!!!!!!!
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Неділя, 2013-12-22, 0:49 AM | Повідомлення # 1029 |
Мудра людина
| Irina_SV, Олена-, Світ-лана, romannah, veronika, дякую за чудове духовне співпереживання, за привітання і побажання! olimpia, тішуся, що сподобався подаруночок. Усім бажаю радісних приготувань до Різдва! Хочу похизуватися своїм приготування (частковими) до Миколайка
ore et labore!
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Неділя, 2013-12-22, 0:56 AM | Повідомлення # 1030 |
Мудра людина
| Моє медівникове твориво. Голі деталі Вправлялася в настилі
ore et labore!
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Неділя, 2013-12-22, 1:00 AM | Повідомлення # 1031 |
Мудра людина
| Ще одна хата.
ore et labore!
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Неділя, 2013-12-22, 1:09 AM | Повідомлення # 1032 |
Мудра людина
| мама "бавунькається", а в хаті повно роботи! Моя хатка на різдвяно-новорічній виставці районного позашкілля
ore et labore!
|
|
| |
Afinna | Дата: Неділя, 2013-12-22, 1:11 AM | Повідомлення # 1033 |
побратим
| Цитата Пасіонарія ( ) Моє медівникове твориво. Аха.. тепер бачу як то було Чарівниця! Боже, це ж моя хатка!!!!! А вона ще й так смачно пахне на всю домівку Другий день хороводом ходимо кругом неї Людочко, я не знаю, у мене бракує слів вдячності!!! Ще тут хвастульки зроблю:
Повідомлення відредагував Afinna - Неділя, 2013-12-22, 1:12 AM |
|
| |
Пасіонарія | Дата: Неділя, 2013-12-22, 1:14 AM | Повідомлення # 1034 |
Мудра людина
| Ще трохи фото з виставки
ore et labore!
|
|
| |
НаташаО | Дата: Неділя, 2013-12-22, 1:16 AM | Повідомлення # 1035 |
Активіст форума
| Пасіонарія, яка краса, просто слів нема. Так і хочеться дах "знести" чи змести, вірніше.
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Неділя, 2013-12-22, 1:22 AM | Повідомлення # 1036 |
Мудра людина
| Цитата Afinna ( ) це ж моя хатка!!!!! А вона ще й так смачно пахне на всю домівку happy Другий день хороводом ходимо кругом неї Можна хатку сміливо їсти! Добре, що я пересвідчилася, як можна в цілості пересилати
ore et labore!
|
|
| |
Afinna | Дата: Неділя, 2013-12-22, 1:28 AM | Повідомлення # 1037 |
побратим
| Цитата Пасіонарія ( ) Можна хатку сміливо їсти! Е ні...шкода милуватимусь! Поки гриземо малі медівнички - смачнючі!!!
Цитата Пасіонарія ( ) Добре, що я пересвідчилася, як можна в цілості пересилати Абсолютно все на місці, нічого не відпало, не поламалося! А враховуючи відстань між нашими хатами: Оце відстань!!
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Неділя, 2013-12-22, 1:42 AM | Повідомлення # 1038 |
Мудра людина
| Цитата Afinna ( ) Абсолютно все на місці, нічого не відпало, не поламалося! А враховуючи відстань між нашими хатами: Так ми на одній довготі живемо! На схемі класно виглядає - великий родинний стіл нагадує! Ось тут моє джерело натхнення цього року. Відверто - хотіла ще й такого кондитерського срібного намиста. А тепер через нашу ТМК мушу ще бодай один дім втнути http://www.kuharka.ru/talk/deco/pryanik/6020.html?p=10#message_610411
ore et labore!
|
|
| |
ромашка1 | Дата: Неділя, 2013-12-22, 2:38 AM | Повідомлення # 1039 |
побратим
| Людмило, казкові доміки,як гарно , нема слів, Цитата Пасіонарія ( ) Можна хатку сміливо їсти! Цитата Afinna ( ) Е ні...шкода таку красу їсти і рука не підніметься , як довго часу займає виготовлення хатинки?
|
|
| |
НаташаО | Дата: Неділя, 2013-12-22, 3:03 AM | Повідомлення # 1040 |
Активіст форума
| Пасіонарія, дякую за силочку, думаю колись знадобиться, якщо не через пару днів
|
|
| |