Bullet: творчі пошуки
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-02-16, 9:52 PM | Повідомлення # 1 |
 маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Нагороди: 7
Репутація: 1033
Статус: Offline
| Вітаю всіх в моєму новоствореному міні-щоденничку на *Вишиванці*. Тут показуватиму усі свої ручні роботки. Так склалось, що я вишиваю виключно *за компанію* з вами, у нашому форумі. Хто незнайомий зі мною близько, розповім. як спостерігати за мною в інших блогах: Скрапоробки - блог на Блогспоті про скрапбукінг, яким я останнім часом захопилась. ЖЖ - мій Живий Журнал на livejournal.com Мій магазин ручних робіт, завітайте!
Також я відкрила магазинчик своїх графічних картин на єтсі.ком, запрошую вас:
Я художник за покликанням і за освітою. Народжувач торбин по життю. Розповсюджувач приємної краси Так от я, досить *скромно*, да. Правила мого щоденника-теми: прошу просто поводитись природньо, але більш-менш культурно. Буду дуже рада, якщо мої рукодільні захоплення оволодіють і вашими думками і вільним часом
Цей пост буде постійно верхнім. Сюди вноситиму цікаве з мого поточного життя-буття. ++++++++++++++++++++++ Мої перемоги, відео Про мою участь в проекті Вишиванка для Мадонни тут і тут
++++++++++++++++++++++ І почала вишивати невеличку картинку "Пташка на сосновій гілці", розміри 125 х 91 стібок. Канва Аїда-18, нитки Sari. 21.01.2013 - 20.02.2013 - - 10.03.2013 20.03.2013 - 10.06.2013
Моя авторська програма на місцевому фастівському телебаченні: плейлист на Ютьюб
Плейлист на Ютьюб нашого 1-го Всеукраїнського зльоту закоханих в укр. народну вишивку: дивитись відео тут
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2014-12-22, 10:12 PM |
|
| |
|
Bullet | Дата: Неділя, 2011-03-13, 0:45 AM | Повідомлення # 581 |
 маніяк графічних ліній
| Quote (nosiknata) Лізо, а ті патшечки важкенькі, чи то просто так виглядає ніби в них пузики? ні-ні, вони надлегкі! Там синтепух всередині. він не важить і 20 грамів : ))) Пузики є, але легкі. Quote (nosiknata) А викройка в тебе десь далеко лежить? Можеш якось скинути мені - хочу зробити якусь "сімейну"підвіску Викрійку мені знайшла Тана в мережі, здається, на лівмастер.ру. Зараз пошукаю.... Quote (nosiknata) А листівки твої - витримані, стильні, надзвичайно гарні! До слова - я вже половину мені подарованих роздарувала друзям Дякуючи тобі! Це прекрасно! Поширюємо ручні роботи в маси Для цього вони і були створені (шукаю викрійку) --- УПД: знайшла теж інтернеті: Я роздруковую їх на А4 аркуші на весь розмір листка.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-03-15, 2:00 AM | Повідомлення # 582 |
 маніяк графічних ліній
| ну і чергова порція чудозвіриків, двоє з яких уже мають хазяйку. ... і не кажіть. сама дивуюсь, що в них знаходять...
|
|
| |
|
lady-v | Дата: Вівторок, 2011-03-15, 9:14 AM | Повідомлення # 583 |
 Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Репутація: 642
| Quote (Bullet) ... і не кажіть. сама дивуюсь, що в них знаходять... А я б не дивувалась симпатяшки, таких приємно на руки взяти і полюляти Скажить, може я не права, але мені здається, що з викрійки тої пташки, якщо дві штуки взяти, можна рибку зшити? Чи то рибка окрема викрійка?
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
Повідомлення відредагував lady-v - Вівторок, 2011-03-15, 9:16 AM |
|
| |
|
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2011-03-15, 9:27 AM | Повідомлення # 584 |
 Мудра людина
Нагороди: 5
Репутація: 913
| Bullet, яке гарне заяче щастя! Посміхнуло з самого ранку! Дякую Ліз!
Моя майстерня ®
 ...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
|
shtynka | Дата: Вівторок, 2011-03-15, 9:30 AM | Повідомлення # 585 |
 Мудра людина
Нагороди: 0
Репутація: 317
| чудні зайці ))) а мені той, що з короткими вушками подобається... тільки він певно більше на ведмедика схожий )))
Моя майстерня
|
|
| |
|
010101 | Дата: Вівторок, 2011-03-15, 9:42 AM | Повідомлення # 586 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
Нагороди: 4
Репутація: 304
| Bullet, Лізо, зайці суперові! Таких діти дуже люблять. Мякенькі, яскраві.
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-03-15, 1:59 PM | Повідомлення # 587 |
 маніяк графічних ліній
| Quote (lady-v) Скажить, може я не права, але мені здається, що з викрійки тої пташки, якщо дві штуки взяти, можна рибку зшити? Чи то рибка окрема викрійка? мені здається, то не рибкова викрійка зовсім.. Хоча.. я зазвичай все без викройки роблю. Ось як цих зайців )) Goncha, shtynka, Dmutrik09, lady-v, дякую за добрі відгуки про чудиків Quote (shtynka) а мені той, що з короткими вушками подобається... тільки він певно більше на ведмедика схожий ))) то і є недоведмедик... Quote (Goncha) і! Таких діти дуже люблять. Мякенькі, яскраві. тааа.. мабуть! Але купують дорослі для дорослих )))
|
|
| |
|
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2011-03-15, 9:16 PM | Повідомлення # 588 |
 Мудра людина
Нагороди: 5
Репутація: 913
| Quote (shtynka) чудні зайці ))) а мені той, що з короткими вушками подобається... тільки він певно більше на ведмедика схожий ))) Таню в нього зато руки довгі, замість вух! А мені взагалі такі чудернацькі забавки подобаються!І речі чудернацькі , і картини імпресіоністичні...
Моя майстерня ®
 ...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
|
tanytryell | Дата: Середа, 2011-03-16, 0:07 AM | Повідомлення # 589 |
 мешканець сайту
Репутація: 152
| Quote (lady-v) Скажить, може я не права, але мені здається, що з викрійки тої пташки, якщо дві штуки взяти, можна рибку зшити? Чи то рибка окрема викрійка? Та ні, там написано "пузо пташки" (переклад, само собою, смисловий ;))
|
|
| |
|
lady-v | Дата: Середа, 2011-03-16, 0:40 AM | Повідомлення # 590 |
 Мудра людина
| Quote (tanytryell) Та ні, там написано "пузо пташки" (переклад, само собою, смисловий ;)) Якщо то англійська, то для мене це темний ліс, в школі мене намагались навчити німецької, правда зовсім безуспішно, а в університеті з англійської (що є обов'язковою для комп'ютерщика) я мала завжди трійку, і то ще з поблажкою, як староста групи і студентка без єдиної трійки з інших предметів за всі п'ять років навчання. Дякую за переклад
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
Повідомлення відредагував lady-v - Середа, 2011-03-16, 0:41 AM |
|
| |
|
Жанна | Дата: Середа, 2011-03-16, 1:10 AM | Повідомлення # 591 |
 мешканець сайту
Репутація: 257
| Quote (Bullet) і не кажіть. сама дивуюсь, що в них знаходять... як це що? ))) вони такі кльові! а до того ж це чудово, коли майстриня робить особливі іграшки, не схожі на інші)) симпатюлі!
мій рукодільний ЖЖ
Повідомлення відредагував Жанна - Середа, 2011-03-16, 1:11 AM |
|
| |
|
Bullet | Дата: Середа, 2011-03-16, 11:21 PM | Повідомлення # 592 |
 маніяк графічних ліній
| Dmutrik09, tanytryell, lady-v, Жанна, дякую за підтримку, дівчата ну і поки всі нормальні форумчанки вишивають, я (як завжди) відрізнилась... (по кліку збільшується) Гадаю, нема сенсу розказувати, для кого це. Скоро хазяйка отримає дарунок (уже НЕ сюрприз...))))), і сподіваюсь, викладе фото заповненої серединки альбому.
|
|
| |
|
lady-v | Дата: Середа, 2011-03-16, 11:27 PM | Повідомлення # 593 |
 Мудра людина
| Яке все яскраве, оригінальне і просто гарне для яскравої і гарної дівчинки!
Моя майстерня
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Четвер, 2011-03-17, 0:32 AM | Повідомлення # 594 |
 маніяк графічних ліній
| lady-v, дякую! Але ніяк не навчусь фотографувати нормально, все одно невірна передача кольорів. Ну і я задоволена ідеєю своєю, але невдоволена виконанням. Нічо, буду покращувати рівень свій від маляти до маляти )))
|
|
| |
|
010101 | Дата: Четвер, 2011-03-17, 9:34 AM | Повідомлення # 595 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
Нагороди: 4
Репутація: 304
| Bullet, думаю, Таня (я правильно вгадала? ) буде більше, ніж задоволена! Така краса!!!
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Четвер, 2011-03-17, 1:44 PM | Повідомлення # 596 |
 маніяк графічних ліній
| Goncha, вгадали
|
|
| |
|
Українка | Дата: Четвер, 2011-03-17, 1:56 PM | Повідомлення # 597 |
 Активіст форума
Нагороди: 2
Репутація: 287
| Ліза,ну ти і накреативила-альбом шикарний!А красуню Сашуню ми пізнали
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
|
Tana | Дата: Четвер, 2011-03-17, 2:08 PM | Повідомлення # 598 |
 Мудра людина
Нагороди: 6
Репутація: 1080
| Quote (Bullet) Гадаю, нема сенсу розказувати, для кого це. Ага-ага-ага, це про нас, мушу викладати фото. Дякую, Лізо, оце сюрприз!! Дякую, що носом тицьнула, а то б гав ловила до суботи!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Четвер, 2011-03-17, 2:17 PM | Повідомлення # 599 |
 маніяк графічних ліній
| Українка, дякую, я підпільний маньяк, я знаю. Да, Шурчика всі впізнають. Всі,хто хоч раз бачив Сергія, таніного чоловіка
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Четвер, 2011-03-17, 2:19 PM | Повідомлення # 600 |
 маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) Ага-ага-ага, це про нас, мушу викладати фото. Дякую, Лізо, оце сюрприз!! Дякую, що носом тицьнула, а то б гав ловила до суботи! Ну зато був би сюрприз, а тепер не дуже сюрпризно )) Зато всередині ще є 5 розворотів, є над чим тепер вже ТОБІ працювати!
|
|
| |