Bullet: творчі пошуки
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-02-16, 9:52 PM | Повідомлення # 1 |
 маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Нагороди: 7
Репутація: 1033
Статус: Offline
| Вітаю всіх в моєму новоствореному міні-щоденничку на *Вишиванці*. Тут показуватиму усі свої ручні роботки. Так склалось, що я вишиваю виключно *за компанію* з вами, у нашому форумі. Хто незнайомий зі мною близько, розповім. як спостерігати за мною в інших блогах: Скрапоробки - блог на Блогспоті про скрапбукінг, яким я останнім часом захопилась. ЖЖ - мій Живий Журнал на livejournal.com Мій магазин ручних робіт, завітайте!
Також я відкрила магазинчик своїх графічних картин на єтсі.ком, запрошую вас:
Я художник за покликанням і за освітою. Народжувач торбин по життю. Розповсюджувач приємної краси Так от я, досить *скромно*, да. Правила мого щоденника-теми: прошу просто поводитись природньо, але більш-менш культурно. Буду дуже рада, якщо мої рукодільні захоплення оволодіють і вашими думками і вільним часом
Цей пост буде постійно верхнім. Сюди вноситиму цікаве з мого поточного життя-буття. ++++++++++++++++++++++ Мої перемоги, відео Про мою участь в проекті Вишиванка для Мадонни тут і тут
++++++++++++++++++++++ І почала вишивати невеличку картинку "Пташка на сосновій гілці", розміри 125 х 91 стібок. Канва Аїда-18, нитки Sari. 21.01.2013 - 20.02.2013 - - 10.03.2013 20.03.2013 - 10.06.2013
Моя авторська програма на місцевому фастівському телебаченні: плейлист на Ютьюб
Плейлист на Ютьюб нашого 1-го Всеукраїнського зльоту закоханих в укр. народну вишивку: дивитись відео тут
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2014-12-22, 10:12 PM |
|
| |
|
nosiknata | Дата: Неділя, 2010-11-28, 3:36 PM | Повідомлення # 301 |
 Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Репутація: 632
| Quote (Bullet) Зато ми співаємо добре одне другому не мішає!!! Вишивай тай співай!!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Четвер, 2010-12-02, 9:16 PM | Повідомлення # 302 |
 маніяк графічних ліній
| nosiknata, отримала твою помарнчеву бандерольку і поки що словесно дякую! Фото буде завтра, батарейки сіли,як завжди, невчасно. Все дуже корисне, особливо в моєму новому захопленні - скрапбукінгу! Мням ) Інтрига для всіх до завтра! Дяка-дяка! 
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
|
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-12-03, 7:45 PM | Повідомлення # 303 |
 маніяк графічних ліній
| Поки готую фотографії отриманих дарунків, посмішу вас своїм сумко-котиком, який сьогодні трапив мені на очі (збираю сумки (коробки))) для участі в грудневому ярмарку. Знов не вишивка, але все ж таки - моє, творче 
|
|
| |
|
pars | Дата: П`ятниця, 2010-12-03, 8:16 PM | Повідомлення # 304 |
 побратим
Нагороди: 0
Репутація: 55
| гарна річ!!! )) такий позитив це однозначно +++ =)
всі люди як люди, а я - смайлик =) моя сторінка вконтакті =) parsokon
|
|
| |
|
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2010-12-03, 8:21 PM | Повідомлення # 305 |
 Мудра людина
Нагороди: 5
Репутація: 913
| Bullet, твої котики, котярчики я напевно впізнала б будь-де! Чекаємо на звіт про ярмарок і просимо розказати нам як усе пройшло!
Моя майстерня ®
 ...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
|
lady-v | Дата: П`ятниця, 2010-12-03, 9:11 PM | Повідомлення # 306 |
 Мудра людина
Репутація: 642
| Котусик - супермрія!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
|
Сонька | Дата: Субота, 2010-12-04, 11:20 AM | Повідомлення # 307 |
 побратим
Репутація: 61
| Bullet, яка суперсько-прикольна сумка . Дуже цікава ідея. Молодець!!!
Повідомлення відредагував Сонька - Субота, 2010-12-04, 11:20 AM |
|
| |
|
Bullet | Дата: Субота, 2010-12-04, 3:12 PM | Повідомлення # 308 |
 маніяк графічних ліній
| Дякую за відгуки, дівчата! Ну і хвастульки цього тижня і навіть цього дня: Від Наталки nosiknata отримала позавчора прекрасний конвертик з помаранчевим настроєм (як я заявляла, читайте вище). А там все потрібне для скрапбукінга, яким я зараз захопилась (да, вчора зробила 56 листівок, заснула як сурок)))) тут і листочки осінні. і квіточки вишиті, і стрічки помаранчеві (фото не редаговане у фотошопі, яскравість стрічок можна оцінити реально!) Дякую, Наталочко! Ех, зараз як почну пристосовувати їх А вчора забігала в гостях/на роботі у Іринки - Українки. Я їй принесла з великим запізненням призи за перемогу в "Палітрі", а від неї отримала несподіваний приємний новорічний сюрприз: Дякую, Іро! Вишита вами з донею ялинка, напевно, буде єдиною ялинкою у моїй квартирі цього новорічного свята Шоколад не доживе до тих чарівних хвилин, вибач Художній магнітик уже висить на холодильнику! Дякую! Я не очікувала І за компанію відзвітую про отримання черговоого приза від форумчанки. OxankaF прислала нам з вами чудову підтримку призового фонда: диски з пречудовим друком на верхній частині - тепер ясно, де який диск у вас лежатиме. Звісно, якщо виграєте його! Дякую, Оксано! Все дойшло майже цілим (луснула трошки обкладинка 1 диска, але все - ціле Ну і хвастулька власного творіння. Активніше за минулі роки готуюсь до ярмарку. Шию усе підряд, в прямому сенсі цього слова. Буквально щойно (ще тепле від праски і моїх рук) пошилось пташеня за викрійками http://creenfantin.canalblog.com/ М"яке, наповнене силіконізованим синтепухом, приємне в руці, і як сказав перший глядач цієї іграшки, *можна підкладати біля голівки малятам, щоб шийка не виверталась* Такі собі крилаті ліки від кривошиї : ))))
|
|
| |
|
Tana | Дата: Субота, 2010-12-04, 5:20 PM | Повідомлення # 309 |
 Мудра людина
Нагороди: 6
Репутація: 1080
| Вітаю, сподіваюсь, наробиш ще пташечок менших (пам'ятаєш, я тобі викрійку кидала )....Вітаю з поштою щастя такою приємною...Тільки добра і прибутків!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
|
nosiknata | Дата: Субота, 2010-12-04, 7:31 PM | Повідомлення # 310 |
 Мудра людина
Репутація: 632
| Лізонько, радію, що тобі все сподобалось! Такий багатий у тебе грудень на подарунки з перших чисел - що буде ближче до свят неважко собі уявити!) Ну що поробиш, любимо ми тебе всім форумом !!! а рукотвори твої - чудо із чудес! Кожен клаптик тканини заходить застосування - супер!!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Неділя, 2010-12-05, 1:19 AM | Повідомлення # 311 |
 маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) наробиш ще пташечок менших (пам'ятаєш, я тобі викрійку кидала ). Пам"ятаю, я їх нашила під десяток, але глядачі підказали, що треба ще крилець до тих патшечок (хоча мені і так подобаються, лаконічно!). Тож маю довершувати форми Quote (nosiknata) Ну що поробиш, любимо ми тебе всім форумом !!! Як будь-яка нормальна людина, я щаслива таке читати. Приємно ж Quote (nosiknata) Кожен клаптик тканини заходить застосування - супер!! Насправді це жахливо, бо дійсно використовую КОЖЕН клаптик, навіть розміром 2 х 2 см. Із-за цього тканин дома не меншає. З одного боку, я радію, що не доводиться витрачати шалені гроші на тканини (та й продавати на ярмарках можу собі дозволити по найнижчих цінах). З іншого боку, наша квартира перетворилась вже давіно на склад тканин, мені соромно й казати, але у мене їх насправді багато. Гадаю, на невеличку текстильну крамничку вистачило би. Tana, nosiknata, дякую за увагу і побажання 
|
|
| |
|
lady-v | Дата: Неділя, 2010-12-05, 1:02 PM | Повідомлення # 312 |
 Мудра людина
| Quote (Bullet) дійсно використовую КОЖЕН клаптик, навіть розміром 2 х 2 см Дуже добре, коли можна застосувати навіть такі маленькі клаптики! Це талант! Вітаю з чудовими подарунками! А пташка просто супер!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-12-06, 1:32 AM | Повідомлення # 313 |
 маніяк графічних ліній
| lady-v, дякую! Сьогодні була ударна неділя, за 3-4 години пошились торбинки в нетиповій для мене синій гамі (колір фотоапарату не вдався, але синій -насичений дуже-дуже). Спробувала новий для мене спосіб настрочування квіточки, а другу торбинку вирішила зробити трошки з українськими квітками. Подобається мені такастилізація, як ви вже могли помітити по конкурсах етносумочок:) Торбинки в процесі: 
|
|
| |
|
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2010-12-06, 12:27 PM | Повідомлення # 314 |
 Мудра людина
Нагороди: 5
Репутація: 913
| Bullet, супер! Чудово! Колір снігу і зимового неба! І до речі руку майстра видно зразу!
Моя майстерня ®
 ...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
|
shtynka | Дата: Понеділок, 2010-12-06, 4:26 PM | Повідомлення # 315 |
 Мудра людина
Репутація: 317
| Bullet, яскраво і стильно, як завжди! Іноді навіть важко повірити що це ручна робота... Все дуже якісно виглядає! Від-кутюр, йопт Скоро буде пора виставку вжиткових речей проводити ))) А ще краще - показ )))
Моя майстерня
|
|
| |
|
lady-v | Дата: Понеділок, 2010-12-06, 4:39 PM | Повідомлення # 316 |
 Мудра людина
| Quote (Bullet) за 3-4 години пошились торбинки Пора нам форучанкам виготовляти медаль "за ударну працю", і ставити її в підпис таким швидко-якісно працівникам рукоділля як Bullet
Моя майстерня
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-12-06, 5:50 PM | Повідомлення # 317 |
 маніяк графічних ліній
| ух ти, засмущали Dmutrik09, shtynka, lady-v, дякую, дорогенькі Та мені ще далеко до кутюр"є До речі, не сприйміть за зауваження, просто я вчила французьку, "От кутюр" не перекладається українською "від кутюр". Тому що ОТ КУТЮР це не російський вираз (але лише на слух співпадає з російським ОТ - в значення ВІД) , проте це наша вимова французького HOUTE COUTURE [От кутЮр]- "високе шиття, висока майстерність" і використовується зараз найчастіше в перекладі *висока мода* Так що моїм нещасним торбинкам ще точно далеко до рівня французьких будинків моди )))) Але приємно таке читати, чесно-чесно )))) Зараз порадую любителів торбинок ще однією... десь за годинку. Лишилось ремінець і замок вставити. Ну і відпрасувати.
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-12-06, 9:26 PM | Повідомлення # 318 |
 маніяк графічних ліній
| Ось сьогоднішня, як і обіцяла. Довго шила, практично весь день (після 12.00), бо в майстерні скажений холод, не більше +13 С. Доваодилось робити великі перерви на каву-чай-бутерброди. Вирішила завтра ж купити дшевий обігрівач для коридорчику свого, де шию, бо це не діло, так мерзнути.. Бррр... - натисніть і воно збільшиться! ці фото не збільшуються.
|
|
| |
|
lady-v | Дата: Понеділок, 2010-12-06, 9:47 PM | Повідомлення # 319 |
 Мудра людина
| Вона мені подобається! Колір - те що треба! І покрій - супер.
Моя майстерня
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-12-06, 9:58 PM | Повідомлення # 320 |
 маніяк графічних ліній
| lady-v, дякую (мені теж поки що подобається))) Покрій самий простий - прямокутник з застроченими кутиками. Мені сподобалось тулити на сумки отакі квітки. Нічого з мобою не пороблю!
|
|
| |