Bullet | Дата: Четвер, 2012-04-05, 10:16 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Повідомлень: 11630
Статус: Offline
| Дочекались учасників конкурсу і голосуємо до 20 квітня 2012 року включно. Прошу вас визначити ОДНУ роботу, що заслуговує на відзнаку! Прошу ваш вибір виділити чорним жирним кольором!
Призовий фонд для переможця в повідомленні № 2. ============================================
1. Кава з круасанчиками. Картинки у стандартних рамочках для фото (10х15 см). Канва, хрестик, муліне DМС.
Рецепт "Кльовські круасанчики" : На 1 стакан кефіру беремо 25-30 грам дріжджів звичайних (не сухих), або 1 столову ложку сухих, 180-200 грам цукру. Перемішуємо і залишаємо на хвилин 10, щоб розійшлися дріжджі. Далі секретний інгрідієнт - 150 мл розтопленого смальцю (або маргарину для слойоного тіста), додаємо його у кефір, далі близько 2,5-3 стаканів муки, тісто має вийти м’яке, але не приставати до рук - і можна зразу виробляти і пекти. Розкачуємо пласт тіста товщиною 0,5 см, розрізаємо по діагоналі на 8 або 16 променів (дивлячись які за широкі хочете отримати круасани), на ширшу частину викладаємо начинку, яку підкаже вам фантазія (будь-яке густе варення, терті чи дольками яблука, вишні, половинки слив, можна солодкий сир, можна мак чи горіхи), замотуєте і випікаєте при температурі 180 С, близько 30-40 хв., дуже не зажарюйте (щоб цього не вийшло противень змастіть жиром і посипте мукою). Готові, ще гарячі круасани посипайте пудрою, краще через ситечко - рівномірніше ляже. Смачного!
=====================================
2. "Dreaming of Tuscany" набор Dimensions , канва аіда 18 , розмір 13х18 , техніка : хрест, напівхрест, бекстіч
До цього смачного краєвиду додамо ще один десерт
Абрикосовий пиріг Інгредієнти: 180г масла 1/3 стакану коричневого цукру 1 банка консервованих або 18 свіжих абрикосів 1/4 стакану арахісу або кеш"ю, або мигдалю 1 стакан борошна 1/3 стакану какао-порошку 1 1/4 ч л розпушувачу 1/4 ч л солі 1 стакан білого цукру 2 яйця 1/2 стакану молока 1 ч л ванільного цукру
Приготування: Розігріти духовку до 190 С. В глибокій формі розтопити третю частину масла (60г), додати до нього коричневий цукор, добре перемішати та розмазати по дну. Посипати подрібнені горіхи. Покласти зверху половинки абрикосів (зрізами догори). Для тіста змішати всі сухі інгредієнти, додати масло, вимішати. Додати яйця, молоко та ванільний цукор, знову швидко перемішати. Викласти та розподілити тісто на половинках абрикосів. Випікати 40-45 хв, потім швидко перевернути на велику плоску тарілку або дощечку. Подавати до столу гарячим, можна додати збиті вершки або морозиво. Смачного!
========================================
3. "Кавовий диптих".
Швидке втілення любові до монохромів. Розміри кожної - 23 на 28 см. Муліне, канва бежевого кольору, для оформлення - дизайнерський картон та фоторамочки. Техніка вишивки - хрестик. + До кави пропоную приготувати легкий медовий тортик "Бджілка". 4 яйця збити з 2 склянками цукру, влити 100 г розтопленого маргарину. Розтопити 2 стол. ложки меду та змішати з 1 чайною ложкою соди, висипати цю масу до яєць.Потім, досипаючи поступово 4 склянки просіяного борошна, замісити рідкувате тісто. З нього випекти 4-5 коржів. Крем для змащування - сметанний. Прикрасити торт шматочками фруктів, товченими горіхами або розім"ятим коржем. Дати настоятись.
=========================================
4. Taste of the Mediterranean. Вишивка за набором Dimensions Техніка - хрест, напівхрест, бекстіч. Основа - Аіда 14, Розмір 35х26 см без рами та паспарту
До цієї картинки підійде, звичайно, середземноморська кухня)
Салат Кускус
1,5 чашки (375мл) крупи кускус 2 порізаних томати 1 дрібно нарізаний червоний солодкий перець 1/3 чашки (75 мл) оливкової олії 1/4 чашки (50 мл) свіжого лимонного соку 1 великий подрібнений зубок часнику (за бажанням) 1/2 чайної ложки ( 2 мл) кориці 1/4 ч л куркуми 1 ч л кмину 1/4 чашки (50мл) подрібненої свіжої м"яти чи орегано 1/2 чашки(125 мл) подрібнених фісташок чи мигдалю 1/2 чашки (125мл) світлих родзинок 1 ч л (5 мл) солі 1 ч л (5 мл) перцю чорного
Приготування: Цю смачну страву легко приготувати. У глибокій мисці кускус залити 1,5 чашками (375 мл) окропу, накрити та залишити на 5 хв. Потім розпушити виделкою та дати охолонути. Додати всі інші інгридієнти та змішати їх виделкою. Страву можна готувати заздалегідь - вона почекає вас у холодильнику до 24 год.
=============================================================== ГОЛОСУВАННЯ РОЗПОЧАТЕ! Прошу віддати 1 голос за 1 роботу, виділіть вашого обранця жирним шрифтом чорного кольору. Дякую
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2012-04-21, 8:05 PM | Повідомлення # 41 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Повідомлень: 11630
Статус: Offline
| Dakota, добре, що все прояснилось, я з вашого приватного листа невірно зрозуміла ситуацію, але вже все ок і слава богу
Ви можете дарувати дарунки і призи будь-кому за вашим бажанням, про координатори Ольги пишу вам листом.
Ще раз вітаю!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Olha | Дата: Субота, 2012-04-21, 11:43 PM | Повідомлення # 42 |
друг
Група: Перевірений користувач
Повідомлень: 64
Статус: Offline
| Dakota, Bullet, дякую! І дякую Наталці (nosiknata) за її велике бажання у моїй участі в конкурсі! Кавові кружечки вишивались за два дні у терміновому порядку в подарунок. А круасанчики особисто я роблю зі сливовим повидлом, змішуючи його із трояндовим варенням. Всім смачного і нових звершень!
|
|
| |
Dakota | Дата: Вівторок, 2012-05-08, 8:51 PM | Повідомлення # 43 |
друг
Група: Перевірений користувач
Повідомлень: 69
Статус: Offline
| Ура! Сьогодні отримала надіслані Bullet призи. Всім велика подяка, вони надзвичайні! Звітуюсь з фото:
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2012-05-09, 6:01 PM | Повідомлення # 44 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Повідомлень: 11630
Статус: Offline
| Quote (Dakota) Ура! Сьогодні отримала надіслані Bullet призи. Всім велика подяка, вони надзвичайні! Звітуюсь з фото: дякую за звіт! Тим більше з фото! )) Але надсілані призи не від мене, а від
Всім дякую за участь в конкурсі
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Dakota | Дата: Середа, 2012-05-09, 6:10 PM | Повідомлення # 45 |
друг
Група: Перевірений користувач
Повідомлень: 69
Статус: Offline
| Тоді ще раз дякую спонсору за приз, а Bullet за організацію конкурсу, надсилання, журнал та грамоту!!
|
|
| |
Dakota | Дата: П`ятниця, 2012-05-11, 8:46 PM | Повідомлення # 46 |
друг
Група: Перевірений користувач
Повідомлень: 69
Статус: Offline
| А до мене прилетів дизайнерський фартушок та прихватки від Тетяни Zeta !! Він просто суперрр! Дивіться Дякую, Тетяно, ви надзвичайний майстер, мені таку красу не зробити ніколи) Навіть шкода його одягати!
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Субота, 2012-05-12, 4:43 PM | Повідомлення # 48 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Повідомлень: 11630
Статус: Offline
| Quote (Dakota) А до мене прилетів дизайнерський фартушок та прихватки від Тетяни Zeta !! Він просто суперрр! Zeta, дякую за приз Він прекрасний!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Іринулька | Дата: Четвер, 2012-05-17, 1:25 AM | Повідомлення # 49 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Повідомлень: 230
Статус: Offline
| 4. Taste of the Mediterranean картинка гарна і салатик - "бережи фігуру"
Повідомлення відредагував Іринулька - Четвер, 2012-05-17, 1:25 AM |
|
| |
Іринулька | Дата: Четвер, 2012-05-17, 1:28 AM | Повідомлення # 50 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Повідомлень: 230
Статус: Offline
| Упс! Вітаю переможницю, щось я трохи запізнилась з голосуванням
|
|
| |